FMO onderuit tegen SC Hulsberg

Van uw verslaggever ter plaatse

Hulsberg- Zondag 31 oktober stond de wedstrijd tegen Sportcentrum Hulsberg op het programma.

De scoutingsploeg van FMO was eerder deze competitie SC Hulsberg al gaan bekijken en rapporteerden dat deze ploeg een verjongingskuur heeft ondergaan.

Enkele nieuwe, rappe en de gemiddelde leeftijd drukkende spelers zijn toegevoegd aan hun selectie.  Verder ontbreken natuurlijk niet de 2-benige uiterst gevaarlijke op leeftijd zijnde aanvoerder, onze sluitpost voelde maandag nog zijn polsen de beweeglijke forse oranje schoenen man, hun goede keeper en niet te vergeten het levende blok beton achterin die er een gewoonte van maakt om bij corners vlak voor de keeper van FMO op te duiken. Kortom een goede ploeg en een gevaarlijke tegenstander voor FMO.

Ik ontmoette na afloop van deze wedstrijd coach Eric Franssen in de kantine van Hulsberg en besprak met hem de wedstrijd, hier volgt zijn relaas.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hulsberg op het programma.

Met 1 wissel werd er begonnen aan de wedstrijd.

De coach had voor de wedstrijd gezegd balletje laten rollen en zo weinig mogelijk meters

proberen te maken daar waar we maar 1 wissel hadden.

De eerste helft was een gala voorstelling van FMO hulsberg werdt helemaal zoek gespeeld.

5e minuut Mike 1-0 en 2 minuten later Raph 2-0.

Hulsberg deed iets terug en na 9 minuten was het 2-1.

Maar niet lang getreurd want 1 minuut later was het Davy die de 3-1 maakte.

In de 17 minuut was het Mike die de 4-1 scoorde en een monsterscore lag in het verschiet.

Maar in de 20 minuut sloeg het noodlot toe.

Davy veroverde de bal en ging samen met Willy alleen op keeper af.

Waar iedereen dacht aan de 5-1 gebeurde het volgende een speler van Hulsberg zette de achtervolging in

en pakte Davy van achteren een RODE kaart was zeker op zijn plaats geweest daar de speler al was gewaarschuwd.

Maar hij kreeg slechts geel.

En wij hadden een probleem want wij hadden geen wissel meer.

De rust werd nog bereikt met een 4-1 voorsprong.

Na rust was er nog maar 1 ploeg die speelde en dat was Hulsberg.

De 4-2 werdt gemaakt 5 minuten naar de rust. Uit een counter maakte Raph nog de 5-2.

Met nog 16 minuten op de klok vloeide langzaam de laatste krachten bij FMO weg.

Goed keepers werk van Dave zorgde ervoor dat er nog hoop was

Maar toen er een eigen goal aan de pas kwam en 3 minuten later ook nog de 5-4 viel.

Kon je het al merken wat er ging gebeuren.

5 minuten voor het einde viel dan ook de 5-5.

Hulsberg zette daarna nog een keer aan nogmaals goed keeperswerk van Dave, maar ook hij moest in de laatste seconde van de wedstrijd

capituleren en de 5-6 binnen krijgen.

Een onverdiende nederlaag waar de wedstrijd 5 minuten voor de rust een andere wending kreeg.

Man van de wedstrijd is moeilijk te zeggen.