Schitterend FMO dooft de Young Stars

Van onze verslaggever ter plaatse

Hulsberg- Zondag 17 januari stond de wedstrijd tegen de Young Stars op het programma. Een voor FMO onbekende tegenstander die goed werd gescout door coach Erik en zijn scouts. De sterren werden hoger ingeschat dan de uiteindelijke uitslag doet vermoeden!

FMO was nog gewaarschuwd door het hoge doelsaldo van the Young Stars en begon met een verdedigende opstelling.

Enige consternatie ontstond vlak voor de wedstrijd doordat onze Zwarte Parel zijn schoenen vergeten was, gelukkig had John nog reserve schoenen te leen.

Al snel bleek dat de vrees voor een super nova niet aan onze kant maar aan de Stars hun kant ontsprong. Er werd makkelijk gevoetbald, de bal circuleerde goed en Joelle bleek zeer effectief getuige zijn 6 doelpunten!

De Young Stars konden er niet veel tegen over stellen en werden bij vlagen van de mat gespeeld. De enkele kansen die zij kregen werden goed gepareerd door Dave.

De rust werd bereikt met een ongekende 8-3 voorsrong.

Na rust waren enkele FMO spelers al in hogere sferen en raakten de bal wat makkelijker kwijt dan in de eerste helft, jullie verslaggever hoorde zelfs iemand zeggen “ dit gaat wel erg makkelijk “ prompt werd de bal ingeleverd en moest Dave weer een reflex van stal halen. Voor de Young Stars het sein om aan zetten tot een Star Wars geleid door hun eigen Dark Vader ( de aanvoerder ) die zijn vizier scherper had staan dan in de eerste helft.

De Stars begonnen beter te voetballen en drukten het verzet met de rug tegen de goal.

Het scenario voor Star Wars Episode 7 kon echter de koelkast in want onze Patrick ontpopte zich to Obi Wan Kenobi met de vele ballen die hij blokkeerde en afpakte en onze Skywalker in de goal hield het verzet staande, The Stars kwamen nog terug naar 8-5 maar Willy met zijn 2 doelpunten op geleende schoenen, Joelle, Nigel en Tim wisten het net te vinden en bepaalden de uiteindelijke stand op 10-5.

De vierde plaats wordt zo alleen maar verstevigd mede met de wedstrijd tegen het Dream Team in het vooruitzicht en onze directe concurrenten die tegen de top 3 moeten gaan spelen.